Mistä tuottoa kassavaroille?

26-03-2024 10:00

Mistä tuottoa kassavaroille?

Oletko sinäkin miettinyt mistä voisit saada tuottoa kassavaroille tässä markkinatilanteessa? Korkoympäristön muuttuessa moni sijoitusvaihtoehto on tullut taas houkuttelevaksi. Tässä webinaarissa kuulet millaisia ratkaisuja Nordealla on tarjota yritys- ja yhteisöasiakkailleen kassavarojen hallintaan ja sijoittamiseen. 

Pureudumme kassavarojen sijoittamisen vaihtoehtoihin yhdessä Nordean johtavan strategin Mats Hanssonin ja Yhteisöasiakkaiden sijoittamisesta vastaavan johtajan Janne Kekin kanssa. 

Webinaari on maksuton. Webinaarin asiaosuus kestää noin 30 minuuttia ja loppuaika on varattu kysymyksille, joita voit lähettää webinaarisivun kysymyslaatikon kautta ennen webinaaria tai sen aikana.

Tervetuloa mukaan!

Etkö ehdi linjoille? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen.

 


Meet the Speakers

Mats Hansson

johtava sijoitusstrategi, Nordea Varallisuudenhoito

Mats Hansson (KTT) on työskennellyt Nordeassa sijoitusstrategian ja suunnittelun parissa vuodesta 2010 alkaen eri johto- ja asiantuntijatehtävissä. Hänellä on laaja kokemus osake- korko- ja vaihtoehtoisten sijoitusten markkinoiden ja pitkän aikavälin tuottonäkymien analysoinnista sekä sijoitussalkkujen rakentamisesta. Hän siirtyi Nordeaan Svenska handelshögskolanista, jossa hän toimi rahoituksen professorina.

Janne Kekki

johtaja, yhteisövarainhoito, Nordea

Janne Kekki (KTM) vastaa Nordeassa yritys -ja yhteisövarainhoidon asiakkaiden hoidosta. Hän on työskennellyt sijoituspalveluiden parissa 15 vuotta niin asiantuntijana kuin johtotehtävissä. Varainhoidon lisäksi hänellä on monipuolista kokemusta yritysten henkilöriskien hallinnasta.