Miten vauhditat ulkomaankauppaa kompastumatta riskeihin?

30-03-2023 08:30

Miten vauhditat ulkomaankauppaa kompastumatta riskeihin?

Webinaarissamme kuulet asiantuntijoiden kertomana, miten rahoituksen avulla voimme mahdollistaa asiakkaasi ostamisen, ja miten voit saada lisää kauppaa tarjoamalla pidempiä maksuaikoja. Käymme webinaarissa myös läpi, miten voit suojautua erilaisiin maksutapoihin liittyviltä riskeiltä ja miten vältät rikkomasta sanktioita. 

Webinaarissa puhujina Finnveran rahoituspäällikkö Jari Mehto aiheella vientikaupan rahoitusratkaisut ja riskeiltä suojautuminen, Nordea Rahoituksen myyntijohtaja Antti Laakso aiheella vientifactoring sekä Nordean Janne Hirsto aiheella sanktioiden huomioiminen ulkomaankaupassa ja Nordean Trade Finance Advisor Kati Yorke aiheella Trade Financen ratkaisut eduksesi muuttuneessa ulkomaankaupassa.

Tilaisuuden avaa Finnveran aluepäällikkö Marjo Seppälä.

Finnveran ja Nordean avulla voit kasvattaa ulkomaankauppaasi ja vältyt ottamasta turhia riskejä.

Halutessasi voit osallistua keskusteluun esittämällä kysymyksiä webinaarin aikana tai jo ennen webinaaria.

Tervetuloa mukaan!

 

Etkö ehdi linjoille? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen. Voit myös välittää kutsua eteenpäin tarvittaessa.

 


Meet the Speakers

Kati Yorke

Trade Finance Adviser, Nordea

Vastaan Pk- ja startup-yritysten neuvonnasta ulkomaankaupan turvaaviin maksutapoihin, rahoitukseen ja vakuusjärjestelyihin liittyen.

Janne Hirsto

Yrityspankkialueen riskijohtaja, Nordea

Tuen alueellista liiketoimintaa ja asiakastyötä riskienhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Yksi vastuualueeni on kansainvälisten pakotteiden vaikutukset yrityspankin liiketoimintaan.

Antti Laakso

Yksikön johtaja, Nordea Rahoitus

Vastaan Nordea Rahoituksen saatavarahoitusratkaisujen myynnistä yritysasiakkaille Suomessa ja Ruotsissa.

Jari Mehto

Rahoituspäällikkö, Finnvera

Työskentelen pk- ja midcap-yritysten vientiin ja kansainvälistymiseen liittyvien rahoitusratkaisujen parissa. Työhöni kuuluvat viennin käyttöpääoma ja toimitusvakuudet, saatavien luottovakuuttaminen ja ostajarahoitus.